Adsense Link 728 X 15;

Followers

Al-Fatihah....

Posted by Haluan Kiri Friday, November 26, 2010 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Tanggal 21hb November 2010 jam 11.00 pagi kami sekeluarga dikejutkan dgn kematian saudara (ayah saudara) kami. Sejurus mendapat berita kematian kami bergegas pulang ke  Rantau Panjang,Kelantan tempat di mana pengebumian arwah. Perjalanan mengambil masa selama 8 jam akhirnya tidak dapat membawa kami utk mngucup arwah buat kali yg terakhir kerana kami tiba di kediaman arwah pada jam 10.00 malam manakala pengebumian dilakukan sebaik selesai solat isyak. Difahamkan sebelum ini arwah menghidapi kencing manis dan darah tinggi. Kemungkinan besar arwah meninggal disebabkan komplikasi jantung. Wallahualamm......
Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman...


Arwah (tengah) bersama 2 orang isteri kesayangan
Kenangan saya bersama arwah di Masjid Negara,KL


Di tanah perkuburan arwah bapa saudaraku...AL-FATIHAH..

“Setiap yang berjiwa pasti akan merasakan mati, dan Kami menguji kalian dengan kejelekan dan kebaikan sebagai satu fitnah (ujian), dan hanya kepada Kami lah kalian akan dikembalikan.” (Al-Anbiya`: 35)

AL-FATIHAH............
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com