Adsense Link 728 X 15;

Followers

15 perangai perempuan yang lelaki tak suka

Posted by Haluan Kiri Saturday, February 12, 2011 1 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Kali ini aku nak share dengan kawan2 tentang perangai perempuan yang lelaki tak suka. Actually aku ade banyak perkara yang aku tak suka tentang perangai perempuan tapi aku juz share sket je kat cni. Bukan apa, cume nak kaum hawa tahu yang ada ketika kaum Adam tak berapa senang dengan  perangai kaum Hawa. Nak tahu apa yang kaum Adam tak suka??ni hah..bace ni :

  • Ego terlebih.
  • High maintainance.
  • Boyish atau kasar yang amat sangat.
  • Kuat mencarut.
  • Kaki kikis.
  • Lack self-confidence.
  • Perempuan yang jenis tak reti manja.
  • Banyak songeh sangat.
  • Tak reti nak text mesej dulu, tak reti nak tegur dulu, tak reti nak call dulu (yang guna henfon especially).
  • Ada kawan lelaki yang rapat atau BEST FRIEND.
  • Tak reti bergaul LANGSUNG dgn kawan-kawan dia.
  • Kuat memaksa. Tak boleh itu dan ini.
  • Tak boleh overcome masa lalu.
  • Perempuan pandai dari dia.
  • Nak berkepit 24 jam.
Ni pun sama jugak…saja share jer…kalau terkena tuh maafla yer. Everybody is not perfect!
Adsense Content. bottom of article

1 comments:

ZeRa OsHiN said...

xske gak mereka yg kuat mencarut.ske memaksa n nk bkepit 24 jam je...shud hv ur own life kot..huhu~
but nobody's perfect kn...nk wat guano...

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com