Adsense Link 728 X 15;

Followers

Cara naik kereta api paling menakutkan

Posted by Haluan Kiri Monday, April 25, 2011 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

LOADING A TRAIN OUTSIDE OF YANGON MYANMAR
Tahukah anda, untuk naik keretapi di Yangon, Myanmar anda perlu menjadi seperti seorang ‘superhero’. Ini kerana, keretapi di sana kadang-kadang tidak berhenti di stesen tertentu sebaliknya pemandu keretapi hanya akan memperlahankan keretapi bagi memberi peluang kepada penumpang untuk menaikinya. Bila keretapi ni tak berhenti maka akan terjadilah situasi seperti di dalam video kat bawah ni. Anda tengoknya sendiri.
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com