Adsense Link 728 X 15;

Followers

Mengukur ketinggian Nabi Adam a.s

Posted by Haluan Kiri Monday, June 6, 2011 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300


Pasti kita tertanya-tanya berapakah ketinggian saiz Nabi Adam a.s atau lebih tepat lagi moyang kepada moyang-moyang kita. Yang pasti kewujudan Nabi Adam adalah permulaan kepada tamadun kehidupan manusia di bumi ini. Gambar ini di ambil di Arab Saudi di mana mereka mengkaji bagaimana saiz ukuran sebenar Nabi Adam a.s.


Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com