Adsense Link 728 X 15;

Followers

Siapa Pemilik Profail Pertama di Facebook?

Posted by Haluan Kiri Friday, June 3, 2011 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Dengan lebih daripada 700 juta orang menggunakan Facebook seluruh dunia, angka ini mungkin akan mencecah satu bilion menjelang 2012. Tetapi siapakah gerangan pengguna terawal Facebook?
Menurut Business Insider, URL profail Facebook termasuk senarai nombor-nombor (www.facebook.com / profile.php?id=5500957)  akan memberitahu kedudukan anda dalam kalangan orang-orang yang mendaftar di Facebook, Newser melaporkan.
Beberapa pengguna pertama Facebook adalah rakan-rakan Mark Zuckerberg
dan penuntut-penuntut Harvard.
Senarai 10 orang pertama Facebook:-
1. Kosong
2. Kosong
3. Kosong
4. Mark Zuckerberg, Pengasas Facebook, CEO
5. Chris Hughes, rakan sebilik Zuckerberg, Pengasas bersama Facebook
6. Dustin Moskovitz, rakan sebilik Zuckerberg, Pengasas bersama Facebook
7. Arie Hasit, kawan Hughes
8. Kosong
9. Kosong
10. Marcel Georges Laverdet, jurutera terawal di Facebook, dia mengambil profail ID terawal
Pengasas Zuckerberg berada pada kedudukan ke-4 dan 3 profail pertama adalah kosong – mungkin profail terawal dibuat untuk tujuan menguji.
Anda mungkin pengguna Facebook yang paling setia and mungkin telah menunjukkan laluan rangkaian sosial kepada ramai kawan anda, tetapi dalam barisan Facebook, di manakah kedudukan anda ?
Untuk mengetahuinya anda hanya perlu tengok nombor profail id di http://www.hindustantimes.com
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com