Adsense Link 728 X 15;

Followers

Burger bersaiz XXL

Posted by Haluan Kiri Monday, April 2, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Teringin merasa burger bersaiz besar??Anda mungkin tidak percaya jika burger bersaiz XXL berada dihadapan anda. Ini buktinya!Lokasi kedai burger ini tidak berapa jauh dan punyai banyak cawangan. Salah satu cawangan terletak di Seksyen 7 Shah Alam.Rata-rata pengunjung kedai burger ini kebanyakkannya student-student IPT termasuk UiTM,MSU,PTPTL dan ada juga yang datang dari luar termasuk Utara dan Pantai Timur Semenangjung.Apa yang menarik admin, kedai ini memaparkan konsep burger yang berlainan sekali dari kedai burger yang lain. Admin memang antara customer tetap kedai burger Yazid ini dan rasa burger memang sedap dan boleh tahan. 

Kelainan yang ada pada kedai ini adalah mereka membuat burger sendiri iaitu 'home made' burger dari kambing,rusa,arnab dan satay. 

Burger bersaiz XXL memang benar wujud seperti yang anda lihat di sini dan harga yang ditawarkan bergantung kepada jenis burger dan berat iaitu sekitar RM 30- RM 40.


Admin hanya tumpang iklankan kedai ini kerana pada pendapat admin, ia adalah sesuatu yang membanggakan orang melayu yang secara tidak langsung berjaya dalam dunia perniagaan burger. Syabas admin ucapkan.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Tuan punya kedai di alamat berikut:
EMAIL : yazidburger@gmail.comAdsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com