Adsense Link 728 X 15;

Followers

Maklumat Terkini Pelajar UKM hilang selamat

Posted by Haluan Kiri Wednesday, May 30, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Maklumat terkini : 


Sumber daripada Bahagian Pejabat Keselamatan UKM mengesahkan siswi UKM, Siti Nurhafeezah Mohd Yusoff, 23 tahun, Pelajar UKM Fakulti Sains dan Teknologi Tahun 1, Kos Biokimia yang dilaporkan hilang sejak semalam berada dalam keadaan selamat dan mangsa sendiri telah menghubungi keluarganya memberitahu berada dalam keadaan selamat dan mohon tidak diganggu buat masa ini. Namun, pihak PDRM masih menjalankan siasatan setelah kesnya mendapat perhatian ramai pihak
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com