Adsense Link 728 X 15;

Followers

Samsung Galaxy S III tiba di pasaran Malaysia

Posted by Haluan Kiri Tuesday, May 29, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III
KUALA LUMPUR - GALAXY S III Samsung Malaysia Electronics boleh didapatkan di pasaran Malaysia menerusi rakan kongsi telekomunikasinya Celcom, DiGi dan Maxis bermula 31 Mei, 2012, dan cawangan Samsung Elite Partner kemudiannya pada Jun 2012.

Pengarah Urusannya Kwon Jae Hoon dalam satu kenyataan berkata dengan pengenalan Samsung GALAXY S III, syarikat itu yakin ia dapat mengatasi kejayaan Samsung GALAXY S II yang terjual sebanyak 20 juta unit di seluruh dunia sejak pelancarannya tahun lepas.

Samsung Malaysia berkata dengan telefon baharu itu yang hanya seberat 133 gram dan lebar 8.55mm, merupakan peranti pertama yang menampilkan pemproses aplikasi teras kuad.

"Ini menyediakan kepada pengguna prestasi dipertingkat, melayari web dengan pantas, pelbagai guna, kualiti grafik terbaik dan antara muka pengguna yang responsif dengan segera di skrin yang lebih besar," kata Samsung.

Samsung GALAXY S III dikuasakan oleh Android 4.0, Ice Cream Sandwich dan bateri 2,100 mAh, kata syarikat itu.- Bernama
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com