Adsense Link 728 X 15;

Followers

Desas-desus Jersi Kelantan FA Bagi Musim 2013/2014 (4 GAMBAR)

Posted by Haluan Kiri Tuesday, November 13, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Ini merupakan rumor design terbaru jersi Kelantan FA dan masih tidak ada kepastian daripada pihak KAFA ataupun pihak2 yang terlibat. Menurut info gambar ini adalah dari rekaan perminat fanatik pasukan dari pantai timur itu tapi mungkin juga design ini akan menjadi pencetus idea untuk jersi baru pasukan kelantan. Pada pendapat kamil, pihak persatuan bola sepak patut mengadakan pertandingan mencipta jersi sebab ottel tengok ramai anak muda sekarang yang mempunyai bakat yang genius dalam bidang grafik.

Pihak terbabit patut ambil ini sebagai inisiatif untuk mengembangkan bakat mereka. Dulu buat pertandingan mereka bendera malaysia boleh, tak kan buat ni pun tak boleh kan.


Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com