Adsense Link 728 X 15;

Followers

HKR #KL112: Dari lensa kamera

Posted by Haluan Kiri Saturday, January 12, 2013 1 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Antara beberapa keping gambar yang sempat diambil dari lensa kamera admin.


Dari pemandangan atas highway berhampiran Masjid Negara jam 11.00 pagi.Suasana di Masjid Negara jam 11.30 pagi.Masjid Negara sudah dipenuhi rakyat yang berkumpul sejak semalam.


Ucapan dari Azmin Ali Naib Presiden PKR jam 12.20 tengah hari.


Peserta mula berarak perlahan-lahan ke Stadium Merdeka dari Masjid Negara jam 1.45 petang.
Suasana di luar stadium. Kehadiran peserta di luar stadium mencecah 50 000.Admin berjaya masuk ke stadium. Kehadiran peserta lebih kurang 60k-70k memandangkan perkiraan kapasiti tempat duduk 30k dan kapasiti atas padang 30k-40k.Polis kata 45k...errr....anda boleh nilai berapa jumlah peserta di stadium. Ini belum di luar lagi.Hehee...


Peserta mula berarak pulang. Singgah beli aiskrim potong.


Rata-rata penjual yang menjual makanan dan minuman berasa puas disebabkan terlalu laku justeru menafikan sekaligus dakwaan penjual alami kerugian!Gambar best of the best untuk #KL112. Sejarah kini tercipta.P/S: Kepada sesiapa pembaca blog ini yang perasan gambar mereka diambil secara tidak langsung, anda boleh share link blog ini tanpa perlu meminta izin dari admin.

Adsense Content. bottom of article

1 comments:

Pearl Kaz said...

Kalau kata perhimpunan awal2 dulu peniaga mengalami kerugian sbb jalan TAR ditutup.. Jalan TAR tu ramai yg meniaga baju2.. mana ler org berarak nak beli baju/kain/tudung.. kalo kata jual makanan/air/baju perhimpunan ye ler laku.... hehehehe

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com