Adsense Link 728 X 15;

Followers

Riak Dan Takbur Makan Diri!

Posted by Haluan Kiri Wednesday, January 9, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Saya sebagai admin bukan ingin kutuk atau membenci tapi ingin berkongsi keangkuhan sesetengah pihak yang 10 tahun lepas julang piala tapi belagak macam baru kemarin julang piala. Kita sebagai manusia jangan bersikap angkuh kerana sifat itu akan makan diri sendiri. Bukan la semua tapi ada sesetengah golongan sahaja, kita boleh lihat di sini seorang fan page Kami Peminat Bola Sepak Johor telah dibahan oleh fan mereka sendiri. nak post angkuh pun agak2 la, ini game bola bukan game main guli senang2 kita nak gembira team kita dah menang.
kena bahan dengan fan sendiri
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com