Adsense Link 728 X 15;

Followers

PRU13: Pengumuman penting Mahasiswa 7 Feb di KLSCAH.

Posted by Haluan Kiri Thursday, February 7, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Mahasiswa bakal mengumumkan perkara penting untuk PRU13 di  Kuala Lumpur Selangor Assembly Hall (Di KLSCAH )  pada pada 7 Februari jam 11 pagi esok.

Dalam pada itu juga semua media disarankan untuk hadir bagi mendengar pengumuman penting itu yang akan di umumkan oleh Syis Abdul Kadir Pengerusi GM13.

Segerombolan besar mahasiswa  mula melancarkan Sukarelawan mahasiswa dan anak muda  ke Pekan Pada 11 Februari ini seperti yang dilaporkan di laman sosial Facebook Gerakan Mahasiswa 13.
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com