Adsense Link 728 X 15;

Followers

[ info ] Tweet Syamsul Yusof sokong perlaksanaan Hudud di Brunei , Allhamdulilah !

Posted by Zhafran Fauzi Sunday, October 27, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Pelakon dan pengarah Syamsul Datuk Yusof Haslam melaluai twitter nya menyokong penuh perlaksanaan Hukum Hudud yang telah di laksanakan di Brunei.

Ramai peminat Syamsul teruja dengan tweet tersebut , mereka megharapkan agar Syamsul terus berjaya dalam kerjaya nya dan berjaya di dunia dan di akhirat itu lah rata-rata harapan peminat Syamsul .

Syamsul yang baru-baru ini menghadapi kemurungan akibat filem arahannya KL Gangster 2 telah di sabotaq dan di cetak rompak sebelum tayangan sebenar  filem tersebut .

Filem KL Gangster 2 yang menelan belanja 4.5 juta melibat kan berbagai kos serta di barisi pelakon-pelakon popular seperti Aaron Aziz , Adi Putra dan Zizan Razak.

Namun selepas habis tayangan KL Gangster 2 berjaya juga mencapai kutipan 5 juta walaupun filem itu telah di cetak rompak oleh orang yang tidak bertanggung jawab.

Syabas dan Tahniah kepada Syamsul yang tidak kenal erti putus asa , semoga terus berjaya dalam industri filem Negara .
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com