Adsense Link 728 X 15;

Followers

TERLARIS!! Kambing Perap Beku Terbaik!!

Posted by Haluan Kiri Saturday, October 11, 2014 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Produk yang mendapat tempahan yang sangat luar biasa ABAD INI!!

 lamb chop black pepper sauce
 chicken chop black pepper sauce
 chicken bbq
 sos bolognese daging n mushrooms

 serunding ayam/daging/ikan
 rendang dagingTerdapat juga 'Beef Steak' bersama sos black pepper!
Memang setaraf restoran 5 bintang!

P/S: Penghantaran percuma sekitar USJ Subang-Serdang-Cheras. 

Hubungi: Call/Whatsapp Zhafran 017-3816790 
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com