Skip to main content

Kemunculan gambar Nurul Izzah bersama Vivian undang fitnah


Bukan sedikit malah tak terkira jumalah share yang dibuat oleh facebooker akan gambar YB Nurul Izah bersama dengan Vivian iaitu seorang gadis yang mengemparkan negara apabila secara terbuka memaparkan aksi seks dirinya dengan pasangan dalam sebuah blog mereka sendiri.

Admin page vivian and Alvin  telah memuat naik gambar tersebut seperti yang anda boleh lihat di sini sebagai bukti. Apakah tujuan mereka memuat naik gambar tersebut dalam keadaan menjelang pilihnraya yang semakin panas ini tidak dapat dipastikan.

Dari gambar asal itu wujud pula gambar-gambar yang diubahsuai menjadi bermacam-macam versi dan dikongsi secara meluas di Facebook hingga mencetuskan perdebatan hangat.


Ramai puak sana mengkritik PR terutama Nurul Izzah kerana kemunculan gambar tersebut. Komen-komen tahap haramjadah yang jauh dari kebenaran itu tak sanggup gua paparkan di sini. Namun anda boleh ke SINI membaca komen panas mereka.
printscreen gambar asal

Di satu link lain, sdr JohorBorn (blogger PR) memberikan link gambar YB Nurul Izzah bersama dengan Siti Nurhaliza disamping menyertakan tulisan seperti di bawah

"Kalau ikut gambar ni... Siti penyokong PR lah ye!"Dengan jawapan daripada sdr Johorborn itu maka tamatlah riwayat kesan degil... wakaka

vivian
Rasanya gambar Izzah bersama Vivian itu dirakam lama dahulu memandangkan wajah Izzah dalam gambar tersebut masih terlalu muda. Cuba bandingkan gambar Vivian dalam gambar tersebut dengan gambar terkininya di atas. 

Jika andaian gua benar maka itu juga bermakna Vivian juga belum terlibat dengan blog sexnya yang popular itu.

Maka tiada salahnya Nurul Izzah bergambar dengan Vivian kerana semasa itu Vivian masih 'clean'

Comments