Skip to main content

Gambar Dahlia Teck bersama Khairul Fahmi Che Mat?


Inilah gambar wanita bernama Dahlia Teck yang disebut sebut mempunyai hubungan mesra dengan penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat. Dahlia Teck dikatakan menyebabkan Khairul atau KFCM sekarang berubah dan membuatkan hubungan Khairul dengan tunangnya Elia (Jejariruncing) renggang dan bermasalah.
Gambar Dahlia Teck yang dikatakan ada hubungan dengan KFCM

Ada lagi gosip mengatakan KFCM sanggup beli kasut 3 pasang untuk Dahlia Teck ni. Apakah betul KFCM memang ada hubungan mesra dengan Dahlia Teck. Di Facebook Elia, kelihatan Elia rasa bengang dan merasakan Khairul sudah banyak berubah dan sanggup meninggikan suara dengan ibu Elia yang cuba menegurnya. Nampaknya macam serius aje. Kalau benar skandal KFCM dgn Dahlia Teck, besar dugaan terhadap Elia. Maklum saja le , mereka baru saja bertunang. Orang kata masa bertunang ni lah macam macam dugaan boleh berlaku. Diharapkan Elia bersabar dan kuat menghadapi dugaan ni.
Elia bengang dengan Khairul Fahmi ( facebook)
Siapa perempuan bersama KFCM. Adakah Dahlia Teck?
TERKINI gambar DALIA Teck berpegangan tangan bersama jejaka yang dikatakan popular dan seiras APEK..hhuhu( atas ni memang bukan le) tapi yang ni ….gambar tu diambil di Universal Studio Singapore ..kuang3x!!
setelah di zoom
Apek dan Dalia di Universal studio Singapore
credit to oh bulan
Sumber: nurizspace.com

Comments