Adsense Link 728 X 15;

Followers

Tahniah Buat Sulaim & Ain!

Posted by Haluan Kiri Monday, March 25, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Pertama sekali sekalung ucapan tahniah buat sahabatku Muhammad Sulaim yang telah melangsungkan pernikahan dengan pasangannya Nurul Ain bertempat di Kg Bekoh, Melaka. 

Terima kasih juga buat rakan-rakan yang sudi meluangkan masa bersama bagi memeriahkan majlis, al-maklumlah hanya majlis perkahwinan sahaja yang boleh mempertemukan kembali sahabat-sahabat semasa study di universiti dulu.

Seperti yang dijanjikan untuk buat pertama kalinya aku akan post gambar yang sempat diambil untuk dikongsi bersama di dalam blog aku ni.
Bakal pengantin 2014?

Abg Jejai (kiri) dan Dr Aiman (kanan)

Engineer Ir Bidiey Che Mustafa (berbaju merah)

Bersama kembar Sulaim, Zuhaili (kiri) dan Idham (tengah)

Abg Mi (kiri) & Mat Zen (kanan)

Ajid (kiri) bersama pasangan mempelai

Abg Bob (kiri sekali) & pengantin lelaki Sulaim (tengah)Moga hubungan yang kita bina tidak akan putus...
Bachelor of Electrical Engineering batch Julai 2008

p/s: Kepada sesiapa rakan-rakan yang tidak berkesempatan untuk hadir dan ingin melihat gambar2 sepanjang majlis perkahwinan ini berlangsung, anda diminta tidak segan silu untuk menghubungi Sopie & Aiman bagi melihat pelbagai koleksi gambar kenangan majlis perkahwinan Sulaim & Ain.

Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com