Adsense Link 728 X 15;

Followers

Pentadbir Jiwang.Org ditangkap

Posted by Haluan Kiri Monday, June 17, 2013 1 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300


Jiwang,org antara forum terkemuka di malaysia , forum yang mula bergiat dari tahun 1998 yang menyediakan tempat perkongsian kepada para pelayar  . Jika diimbas kembali pada 16 jun 2011 RIM yang diketuai Norman Abdul Halim (Norman KRU) telah mengeluarkan kenyataan meminta agar kerajaan menutup laman Jiwang.Org atas alasan laman web tersebut menjadi tempat perkongsian fail terbesar di Malaysia 


Mengikut laporan MPA pada 13 Jun 2013 pentadbir Jiwang.Org telah menerima nasib yang sama seperti pentadbir Syok.Org . Semasa ditangkap suspek berada di Kota Bharu , Kelantan yang berumur dalam lingkungan 35 tahun


Adsense Content. bottom of article

1 comments:

see now said...

Hello everyone we will show the latest news and the latest news on a cool and popular. We provide an updated information that comes with the new version on the website news. This web will tell da latest news updates with different styles on AishaNews.com please open and read the information.
Aisha News
Aisha Populer News

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com