Adsense Link 728 X 15;

Followers

Demo bantah AES...Kaya sangatkah depa ni?

Posted by Haluan Kiri Thursday, November 1, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Meskipun kebanyakkan Ahli Parlimen bersetuju dengan desakan pelbagai pihak supaya pelaksanaan Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) ditangguhkan namun begitu ada juga pihak yang menyokongnya hinggga mengadakan demonstrasi.


Demonstrasi membantah keputusan Ketua Menteri Pulau Pinang yang membantah pemasangan AES di negeri Pulau Pinang ini telah diadakan tengahhari tadi 1.30pm 1/11/2012 .

Menurut laporan dari seorang Blogger dipercayai dari MIC kira-kira seramai 100 orang dari beberapa NGO di Pulau Pinang berkumpul untuk membantah keputusan Lim Guan Eng itu.

Mereka berkumpul secara aman di perkarangan Komtar , Pejabat Pentadbiran Kerajaan Pulau Pinang. 
Wakil dari NGO-NGO terbabit telah menyerahkan memorandum membantah tindakan Ketua Menteri tersebut.
Ini barulah dikatakan membangkang tak kena tempat.. orang ramai pakat bantah depa pulak pakat sokong.. apa kaya sangatka depa ni?


Nampak tak macam kaya pun.. atau depa ni semua hanya naik motorsikal.. bukan Hummer macam anak Menteri ni.. baca di ( SINI )

Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com