Adsense Link 728 X 15;

Followers

Pelajar UKM hilang!Minta bantuan segera!

Posted by Haluan Kiri Wednesday, May 30, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
RED ALERT! Minta tindakan segera!

Sesiapa yang ada menjumpai seorang wanita bernama Siti Norhafeezah bt Mohd Yusoff, 23 tahun, Pelajar UKM Fakulti Sains dan Teknologi Tahun 1, Kos Biokimia yang hilang sejak semalam.

Sesiapa yang ada menjumpai atau ternampak beliau sila lapor kepada MPP Ikram 0193742239 dan MPP Noraini 0136601697 dari UKM. Share segera!
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com