Adsense Link 728 X 15;

Followers

[VIDEO DAN GAMBAR] KEMALANGAN MAUT DI FEDERAL HIGHWAY!

Posted by Haluan Kiri Sunday, April 21, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300VIDEO DAN GAMBAR KEMALANGAN NGERI DI LEBUHRAYA PERSEKUTUAN 21 ARPIL 2013 | Tragedi 21 april 2013 / 4.50 a.m / Lebuhraya perseketuan batu 3 / shah alam

Federal Highway merupakan sebuah lebuhraya yang terawal dibina di Malaysia. Lebih kurang jam 4 pagi tadi (21 April 2013), telah berlaku satu kemalangan maut yang melibatkan lebih daripada 12 orang. Menurut maklumat yang diterima, 7 maut dan selebihnya cedera (maklumat tidak rasmi).

Kemalangan ini melibatkan 5 motosikal dan 2 biji kereta. Kemalangan ini dikategorikan sebagai kemalangan ngeri kerana mayat kelihatan bergelimpangan di atas jalan dan ada antaranya yang putus tangan, putus kaki dan terputus dua. Menurut saksi, kemalangan ini berpunca dari pemandu sebuah Honda City yang mabuk dan menyondol beberapa orang penunggang motosikal yang didakwa berhenti di tepi highway ini secara berkumpulan.

TONTON VIDEO KEMALANGAN MAUT PADA 21 APRIL DI FEDERAL HAGHWAY DI BAWAH.


Kredit gambar : Que Yahya II
Kredit video : KiRul ApiZan
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com