Adsense Link 728 X 15;

Followers

Sering diganggu stalker???

Posted by Haluan Kiri Saturday, November 27, 2010 3 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Entry ini ditujukan khas kepada kaum wanita/perempuan.. disebabkan sejak kebelakangan ini, kedengaran banyak cerita ada diantara anda semua (wanita/perempuan) yang diganggu oleh stalker, pervert atau dalam erti kata lain diganggu orang yang tidak dikenali justeru membuatkan anda rasa terancam, aku nak share satu teknik 'baikkk punyaa' dengan anda semua cara untuk membuatkan stalker anda menyampah dengan anda.. sekiranya anda mengikuti segala langkah yang aku beri ni, aku sangat yakin tiada siapa lagi mahu mengganggu hidup anda semua.. hahaha...


Perkara ini turut merunsingkan aku kerana kebanyakan kawan perempuan aku muncul di internet dalam keadaan 'invicible' dan menyukarkan aku untuk berkomunikasi dengan rakan perempuan.. bila ditanya kenapa 'invicible'? jawapan biasa yang akan diterima iaitu "malas ahh, ramai orang kacau aku nanti".. jadi kepada wanita, perempuan atau kaum hawa diluar sana sila dengar baik-baik apa yang aku nak sampaikan..

pertama sekali, stalker, pervert atau manusia psiko yang suka mengganggu hidup orang ni suka kepada individu yang cantik, ternama, banyak harta dan sebagainya.. jadi sekiranya anda suka meletakkan gambar cleavage dan camel toe anda di internet, anda tak boleh pertikai kenapa anda banyak stalker.. sudah pasti ramai yang nak 'merasai' anda.. jadi elakkan meletak gambar-gambar yang seksi.. itu cari pasal namanya.. kah kah kah

Cara terbaik untuk mengelakkan stalker mendekati anda ialah dengan meletakkan gambar buruk, kotor dan hodoh di laman sosial anda.. contohnya gambar taik lembu ke, gambar orang putus kepala ke, gambar ulat dalam pinggan ke.. hhahaha.. percayalah, stalker pasti akan menjauhi anda bahkan mereka boleh termuntah atas keyboard dan menyukarkan mereka mencuci muntah itu di keyboard.. adakah selepas itu mereka akan mengintip profile anda lagi? sudah pasti tidak! kerana mereka malas nak cuci keyboard untuk kali kedua..

Kemudian kepada anda yang sering diganggu melalui program seperti 'yahoo messenger' dan skype pula.. banyak cara untuk anda menghalau stalker dari hidup anda.. salah satunya ialah webcam prank.. download program ini untuk melakukan hijack ke atas webcam anda.. kemudian gantikan webcam anda dengan video-video seperti ini.. berdasarkan penakkulan aku, stalker pasti akan menjauhi anda pada kadar 100%.. kah kah kah.. tak pcaya? tengok video ni.. annoying gilababi kot.. kah kah kah.. sampai aku pun rasa nak hempuk laptop....



Adsense Content. bottom of article

3 comments:

nur asyikeen said...

klu stalker perempuan lak mcm mane nak buat??i means yg tgh pergerakan kite then kacau kite...jgn kate internet tp by fon jge..

Zhafran Fauzi said...

snang je...xyah layan n xyah angkat fon tu...biar die meroyan sorg2...haha

nur asyikeen said...

anda di tag di blog saya!!

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com