Adsense Link 728 X 15;

Followers

Senarai 12 nama individu muslim hadiri majlis gereja

Posted by Haluan Kiri Friday, August 12, 2011 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300
Dua blog, medan-info-kita.blogspot.com dan gerakan-anti-pkr.blogspot.com mendedahkan 12 nama peserta Islam yang menghadiri program pusat komuniti Dream Centre yang dimiliki oleh Gereja Methodist Damansara (DUMC).
Nama 12 peserta itu adalah seperti berikut :
1. Nadeane Binti Che Mohd Salleh <-- Penganjur yang juga dikatakan dipercayai telah murtad.
2. Muhammad Khairul Dhillon Bin Abdullah
3. Ina Reima Fitriza Binti Mahadzir
4. Ade Andrian Putra Bin Mahadzir
5. Nea Reima Mareana Binti Mahadzir
6. Rasyidah Binti Razak
7. Nur Umrah Binti Razak
8. Mohd Haslan Bin Bob Hasnan
9. Faridah Binti Abdul Rahman
10. Nur-Al Ashikin Binti Shaikh Dawood
11. Faridah Binti Abdul Latep
12. Sahrunida Binti Asaad
Adakah mereka ialah salah seorang yang anda kenal? Betul kah mereka ;
1. miskin?
2. perlukan bantuan?
3. masih islam?
Info: soszcyli


Ulasan:


HK setuju dengan pendapat Dr. Asri tentang persoalan kemana wang zakat itu digunakan dan disalurkan yang beliau tulis di dalam blog beliau.  Zakat negara kita juga saban tahun mendapat kutipan berjuta-juta ringgit tetapi adakah ia disalurkan kepada orang yang memerlukan? 
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com