Adsense Link 728 X 15;

Followers

Kanak-Kanak Teruja P’tama Kali Naik Kereta Api

Posted by Haluan Kiri Saturday, February 9, 2013 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Kanak-Kanak TerujaSeorang kanak-kanak berusia tiga tahun dilihat amat teruja apabila buat pertama kali dalam hidupnya dia berpeluang menaiki kereta api.
Menurut bapanya, Daniel Dubois, anaknya Madeleine membuat pemintaan hari jadi yang ketiga untuk manaiki kereta api.
Bagi tidak melepaskan momen indah itu, bapanya merakamkan bagaimana detik pertama kali anaknya melihat kereta api dengan lebih dekat.
Walaupun mengetahui yang anak perempuannya akan begitu gembira, namun Daniel tidak sangka pula sampai begitu sekali reaksi anaknya.
“She was like, I wanna ride a train,” kata bapanya.
Lihat saja video di bawah ini…

Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com