Adsense Link 728 X 15;

Followers

Baskin Robbins percuma walaupun Lee Chong Wei kalah

Posted by Haluan Kiri Tuesday, August 7, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Ini berita gembira buat seluruh rakyat Malaysia! Walaupun Lee Chong Wei tewas kepada Lin Dan dalam perlawanan akhir badminton Olimpik London 2012 semalam, Baskin Robbins yang menjanjikan ais krim percuma buat seluruh rakyat Malaysia jika pemain no dua badminton dunia itu menang emas, akan tetap memberikan ais krim percuma seperti yang dijanjikan. Horee!! Serbuu!!
Baskin Robbins tetap percuma walaupun Chong Wei tewas - Terbakor

Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com