Adsense Link 728 X 15;

Followers

Pertandingan Debat Piala Perdana Menteri untuk malukan Najib?

Posted by Haluan Kiri Monday, October 8, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

LIHAT gambar di bawah ini baik-baik. Di bawah ini gambar banner promosi Pertandingan Akhir Debat Piala Perdana Menteri yang akan diadakan di Dewan Tunku Canselor Universiti Malaya pada 10 Oktober ini.

Banner promosi ini turut memaparkan gambar Perdana Menteri, Najib Razak yang diketahui umum oleh rakyat Malaysia bahawa beliau tidak berani menyahut cabaran debat oleh Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim.Rasanya sudah lebih sepuluh kali Perdana Menteri Malaysia yang lemah ini dicabar untuk berdebat. Alasan popular yang diberikan Najib untuk mengelak daripada berdebat ialah "debat bukan budaya kita".

Terbaru, Anwar Ibrahim menjemput beliau untuk membahaskan Bajet 2013 yang dibentangkan di parlimen pun beliau tak berani, malah sanggup ponteng sidang parlimen.

Nampaknya banner promosi Debat Piala Perdana Menteri ini dengan gambar Najib Razak jelas akan menjadi bahan ketawa mahasiswa dan mahasiswi di universiti serta seluruh rakyat Malaysia

Kalau debat bukan budaya kita, kenapa tak haramkan sahaja Pertandingan Debat Piala Perdana Menteri ini? Kah kah kah...

ReJaM© "Ajur debat Piala Perdana Menteri, tapi Perdana Menteri sendiri takut berdebat... "

Sumber GambarFacebook

Read more: http://milosuam.blogspot.com/2012/10/pertandingan-debat-piala-perdana.html#ixzz28eoWX68a
Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com