Adsense Link 728 X 15;

Followers

Video #TanyaNajib Bajet 2013 Hangout On Air di Youtube mendapat "Dislike" terbanyak

Posted by Haluan Kiri Thursday, October 4, 2012 0 comments
Adsense Content. recommended 336 X 300

Berita yang kami terima daripada individu yang mengatakan Video Youtube #TanyaNajib di Google Hangout mempunyai "Dislike" yang banyak sekali dan dianggarkan jumlah angka akan terus meningkat anda boleh merujuk sekali di http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=c5VGha5iuzo .


Kemaskini kiraan :

575 likes, 1,302 dislikes - 10:33PM 3/10/12
589 likes, 1,398 dislikes - 10:55PM 3/10/12
ehhhh.. video dah tak ader? 

Selepas menjangkau banyak yang dislike maka Video tersebut telah di ' private ' kan atas sebab - sebab tertentu . Kita lihat Surat Khabar esok mahupun dikaca TV apa komen atau berita yang disampaikan mengenai program #TanyaNajib ini .

Ramalan Keterangan :
1: Pembangkang kemungkinan telah mengunakan khidmat 'serangan cyber' keatas video tersebut.
2: Video tersebut adalah sesi 'cubaan' sahaja .
3: ( Sila komen Sendiri dibawah )...

This video is private.Sorry about that. - 11:22PM


Adsense Content. bottom of article

0 comments:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang menyalahi undang-undang negara. Semua komen yang dibuat adalah milik peribadi dan tiada kena mengena dengan pihak admin. Admin berhak membuang/delete komen yang berunsur hasutan dan tidak beretika.
-HK-

Penafian

1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ia bukan nasihat rasmi atau akan berkesan atau berguna untuk pembaca.

2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri sama hasilnya untung atau rugi. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya.

3. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.

4. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.

Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan bolehlah dihantar ke email beralamat haluankiri86@gmail.com